Hoppa till innehållet

Ta tempen på sommarvinerna

Har du druckit avslaget bubbel som stått i solen på grannens garden ­party? Har du blivit serverad ljummen amarone på kvarterskrogen ­eller iskall cava från flaskan i champagneskålen på bardisken? Då vet du att temperaturen gör skillnad för smaken.
6–10 grader är rekommendationen för mousserande vita viner som champagne, cava och prosecco.
6–10 grader är rekommendationen för mousserande vita viner som champagne, cava och prosecco.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera