Hoppa till innehållet

Så matchar du primörer med rätt vin

Nu startar det stora nöjet att matcha säsongens råvaror och rätter med klockrena drycker, skriver Per Styregård i en krönika.
"Förr var ”pizzavin” ett skällsord, men sedan trenden att göra vällagad pizza på fina råvaror slagit igenom globalt, har även det tillhörande vinet fått högre status", skriver Per Styregård.
"Förr var ”pizzavin” ett skällsord, men sedan trenden att göra vällagad pizza på fina råvaror slagit igenom globalt, har även det tillhörande vinet fått högre status", skriver Per Styregård.Foto: Jean-Bernard Nadeau

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera