Hoppa till innehållet

Jorden runt med näsan som guide

Även om det finns mycket att upptäcka inom landets gränser, drömmer Per Styregård om de långväga resorna: ­andra kulturer, människor – och drycker. Tur då att doft och smak kan färdas, även om vi själva stannar hemma.
Doften och smaken är en så stor del av resandet, att det går att åter­skapa en ganska stor del av upplevelsen hemma i köket, hammocken och på gräsmattan, skriver Per Styregård.
Doften och smaken är en så stor del av resandet, att det går att åter­skapa en ganska stor del av upplevelsen hemma i köket, hammocken och på gräsmattan, skriver Per Styregård.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera