Hoppa till innehållet

Hur handlar vi vin om 30 år?

Svenskt vin och andra nordiska drycker kan gå en ljus framtid till mötes när den lokala förbrukningen ökar. Det skriver Per Styregård i en krönika.
SVENSKA DRUVOR. Skördetid på en vingård utanför Ystad.
SVENSKA DRUVOR. Skördetid på en vingård utanför Ystad.Foto: Björn Lindgren/TT

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera