Hoppa till innehållet

Hög tid att fixa högtidsdrycken

Ett bra sätt att få tag på goda drycker inför högtidshelgerna är att vara ute i god tid. Det skriver Di Weekends dryckesexpert Per Styregård i en krönika.
”På den söta sidan dricker jag själv hellre port än glögg, både till pepparkakor, russin, ­nötter, mandlar och dessert”, skriver Per Styregård.
”På den söta sidan dricker jag själv hellre port än glögg, både till pepparkakor, russin, ­nötter, mandlar och dessert”, skriver Per Styregård.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera