Hoppa till innehållet

Bubblare till höstbjudningen

Många greppar instinktivt efter rödvin och mörkt ale när hösten sätter in, men det finns många andra sätt att komplettera höstens råvaror, skriver Di Weekends Per Styregård.

Höst i vinvärlden behöver inte nödvändigtvis betyda mustiga röda viner.
Höst i vinvärlden behöver inte nödvändigtvis betyda mustiga röda viner.Foto: Foto: Mostphotos

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera