Di Weekend VIDEO

Taylor Swifts hyllning till Max Martin i natt

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

KREATIVA KOLLEGOR. Taylor Swifts och Max Martins samarbete med albumet 1989 prisades i natt.

Foto: TT

När världsstjärnan Taylor Swift tog emot Grammy-statyetten för årets bästa album i natt tackade hon speciellt sin svenske medproducent Max Martin – som var med uppe på scen. Se det redan omtalade tacktalet här.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Taylor Swift, som vann priset för albumet 1989 som Max Martin varit med att producera, skrev in sig i historieböckerna i natt. Det är första gången som en kvinnlig artist vinner Årets album-kategorin två gånger, vilket hon själv påpekade i i sitt tacktal.

”Jag vill tacka alla som hjälpt mig, framför allt min medproducent Max Martin, som har förtjänat att vara här uppe i 25 år”, sa hon.

Max Martin, som gjort sitt bästa för att hålla sig borta från rampljuset under hela sin karriär, var även med på scen. Måhända har han bestämt sig för att synas lite mer efter offentliggörandet att han vinner årets Polarpris och den omtalade Di Weekend-intervjun, som gett eko över hela världen.

Taylor Swift passade även i sitt tacktal på att ge en rejäl bredsida till superdivan Kanye West, som i sin senaste låt hävdar att han gjort henne känd.

LÄS OCKSÅ: Di Weekends världsexklusiva intervju med polarpristagaren Max Martin.