Hoppa till innehållet

Värt en omväg – maten är målet på anrika hotellet

Stora Hotellet i Fjällbacka har nästan tvåhundraåriga anor. I år har verksamheten fått ett rejält lyft när den ­prisbelönte kocken Thomas Sjögren tagit över och öppnat prestigerestaurangen Mamsell.

På nyrenoverade Mamsell bör man inta den hackade havskräftan i ingefärsemulsion. Det är en av de rätter som krögaren Thomas Sjögren vann med i Årets kock 2015.
På nyrenoverade Mamsell bör man inta den hackade havskräftan i ingefärsemulsion. Det är en av de rätter som krögaren Thomas Sjögren vann med i Årets kock 2015.Foto: Jack Mikrut
Det är måltiden som står i centrum på Stora ­hotellet. Här den hackade havskräftan i ingefärsemulsion.
Det är måltiden som står i centrum på Stora ­hotellet. Här den hackade havskräftan i ingefärsemulsion.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera