Hoppa till innehållet

Svenskt vårlamm på menyn

Krögaren Joel Åhlin på krogen Bar Agrikultur bjuder inför påskfirandet på fem recept med svenskt vårlamm. ”Lägg lite tid på att ta reda på var du kan hitta det färskaste lammet nära dig. Sätt press på din lokala matbutik om den inte har det”, uppmanar Stockholmskrögaren.
Stekt bräss på påskbordet.
Stekt bräss på påskbordet.Foto: Jack Mikrut
Köksmästare Max Kallsjö och krögaren Joel Åhlin vid grytorna i köket på Bar Agrikultur.
Köksmästare Max Kallsjö och krögaren Joel Åhlin vid grytorna i köket på Bar Agrikultur.Foto: Jack Mikrut
»Vårlamm är ett bra tips för dem som inte gillar den påstådda koftsmaken.«Foto: Jack Mikrut
Halstrad tartar.Foto: Jack Mikrut
Köttbullar.Foto: Jack Mikrut
Vårlammnacke.Foto: Jack Mikrut
Grillspett.
Grillspett.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera