Hoppa till innehållet

Eldsjälar tände bbq-gnistan

HÖGANÄS
I april 2014 levererades två bastanta containrar och ett par smokers till en åker utanför Höganäs. Nu vallfärdar mat- och barbecue-entusiaster till Holy Smoke.

”I teorin är det bara trä, eld, råvara och tid som krävs. Men det krävs också engagemang för att lyckas”, säger Johan Fritzell som driver Holy Smoke utanför Höganäs.
”I teorin är det bara trä, eld, råvara och tid som krävs. Men det krävs också engagemang för att lyckas”, säger Johan Fritzell som driver Holy Smoke utanför Höganäs.Foto: Foto: Lars Jansson
”I teorin är det bara trä, eld, råvara och tid som krävs. Men det krävs också engagemang för att lyckas”, säger Johan Fritzell som driver Holy Smoke utanför Höganäs.Foto: Lars Jansson
Köttet beställs från USA, men Holy Smoke har lyckats få en svensk köttproducent att införa amerikansk styckning av revben som nu serveras i Höganäs. På bilden Smoked brisket.Foto: Lars Jansson
Memphis Style Dry Ribs.Foto: Lars Jansson
Smoked pork belly.Foto: Lars Jansson
Proffsgrillare gör gästspel hos Holy Smoke i Höganäs. När Di Weekend kom på besök stod Mark Parr från företaget The London Log Co vid den stora smokern.
Proffsgrillare gör gästspel hos Holy Smoke i Höganäs. När Di Weekend kom på besök stod Mark Parr från företaget The London Log Co vid den stora smokern.Foto: Lars Jansson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera