Hoppa till innehållet

Sjömagasinets ägarbyte stoppas

Coronakrisen sätter stopp för företagsaffärer. På onsdag den 1 april var det meningen att Göteborgs mest kända restaurang, Sjömagasinet, skulle tas över av Mats Sjölander, en doldis jämfört med den nuvarande krögaren Ulf Wagner. Men det blir inte av.
OSÄKER FRAMTID. Mats Sjölander skulle ha tagit över restaurang Sjömagasinet i Göteborg vid månadsskiftet men coronakrisen sätter stopp för affären. ”Vi har hamnat i ett läge där det inte går att driva restaurang längre. Det vore direkt oansvarigt att ge sig på det här just nu”, säger han.
OSÄKER FRAMTID. Mats Sjölander skulle ha tagit över restaurang Sjömagasinet i Göteborg vid månadsskiftet men coronakrisen sätter stopp för affären. ”Vi har hamnat i ett läge där det inte går att driva restaurang längre. Det vore direkt oansvarigt att ge sig på det här just nu”, säger han.Foto: Magnus Gotander
INGEN AFFÄR. Nuvarande krögaren, Ulf Wagner, får ha Sjömagasinet kvar tills vidare.
INGEN AFFÄR. Nuvarande krögaren, Ulf Wagner, får ha Sjömagasinet kvar tills vidare.Foto: Magnus Gotander

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera