Hoppa till innehållet

Mördar på löpande band

Hon är operationssköterskan som sadlade om till läkemedelssäljare. Nu aspirerar hon på att bli nästa stora deckarförfattare. ”Jag får mardrömmar när jag skriver”, säger Christina Erikson.
HÖGTFLYGANDE PLANER. Christina Erikson siktar på att bli ny deckardrottning i Sverige och har nyligen fått förlagskontrakt på ytterligare två böcker i serien om kommissarie Elias Svensson. Totalt har hon färdiga synopsis för sju böcker.
HÖGTFLYGANDE PLANER. Christina Erikson siktar på att bli ny deckardrottning i Sverige och har nyligen fått förlagskontrakt på ytterligare två böcker i serien om kommissarie Elias Svensson. Totalt har hon färdiga synopsis för sju böcker.Foto: Amanda Lindgren

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera