Hoppa till innehållet

Med moralen i fokus

Efter att ha blivit uppmärk-sammad i The Guardian och sålt till 29 länder ser det ut som att kriminalförfattaren Mattias Edvardsson fått sitt stora genombrott. Hans sjätte bok, ”En helt vanlig familj”, är en berättelse om det fruktansvärda dilemma som drabbar den vars enda barn anklagas för mord.
PÅ VÄG MOT GENOMBROTT. Kriminologi och rättspsykologi har fascinerat kriminalförfattaren Mattias Edvardsson sedan han var barn. Hans sjätte bok ”En helt vanlig familj” har fått en flygande start och har redan sålts till 29 länder.
PÅ VÄG MOT GENOMBROTT. Kriminologi och rättspsykologi har fascinerat kriminalförfattaren Mattias Edvardsson sedan han var barn. Hans sjätte bok ”En helt vanlig familj” har fått en flygande start och har redan sålts till 29 länder.Foto: Joey Abrait

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera