Hoppa till innehållet

Konsthandel i rätt tid

Tack vare god fingertoppskänsla har Verner Åmell etablerat sig som Nordens ledande återförsäljare av Skandinavisk lyxkonst.

Med en omsättning på drygt 180 miljoner kronor säljer han klassiska verk till Sveriges kanske mest välbärgade kundkrets.

KUNSKAP. ”Auktionernas värdering beror ofta på tillfälligheter. Min egen grundar jag på god kunskap om vår kundkrets och att jag på ett ungefär vet vad de vill ge”, säger Verner Åmell, vd och ägare av Åmells konsthandel.
KUNSKAP. ”Auktionernas värdering beror ofta på tillfälligheter. Min egen grundar jag på god kunskap om vår kundkrets och att jag på ett ungefär vet vad de vill ge”, säger Verner Åmell, vd och ägare av Åmells konsthandel.Foto: Foto: Jonas Eng

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera