Hoppa till innehållet

Hyllad hylla 70 år

När designklassikern Stringhyllan fyller 70 år är det ett välmående födelsedagsbarn som korkar upp champagnen. Nettomarginalen ligger på 19 procent och bolaget växer så det knakar. Nu lanseras det första hyllsystemet som tar klivet ut i trädgården.
DRIFTIG DUO. Pär Josefsson och Peter Erlandsson tog över driften av Stringhyllan 2005. ”Någon har sagt att String är den enda möbeln som förenar arbetarklass med överklass, och som passar lika bra på Södermalm som på Östermalm. Det ligger något i det”, säger Pär Josefsson.
DRIFTIG DUO. Pär Josefsson och Peter Erlandsson tog över driften av Stringhyllan 2005. ”Någon har sagt att String är den enda möbeln som förenar arbetarklass med överklass, och som passar lika bra på Södermalm som på Östermalm. Det ligger något i det”, säger Pär Josefsson.Foto: Hanna Franzén

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera