Hoppa till innehållet

Hotelltest: Wanås slott kan konsten

I över 30 år har det ­visats konst på Wanås slott i norra Skåne, mest känt för sin skulptur­park. Sedan förra året finns också ett hotell med elva rum och en restaurang i två längor som tidigare var stall.
Wanås slott är en imponerande anläggning. I längan till vänster ligger hotellet, i längan till höger är det restaurang och i fonden, bakom en stängd grind, syns slottet. Bortom slottet breder den berömda skulpturparken ut sig.
Wanås slott är en imponerande anläggning. I längan till vänster ligger hotellet, i längan till höger är det restaurang och i fonden, bakom en stängd grind, syns slottet. Bortom slottet breder den berömda skulpturparken ut sig.Foto: Lars Jansson
Hotellrummen har högsta komfort med generöst tilltagna ytor och funktionella badrum.
Hotellrummen har högsta komfort med generöst tilltagna ytor och funktionella badrum.Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera