Hoppa till innehållet

Ger pris till matforskning

Curt Bergfors, grundare och huvudägare av hamburgerkedjan Max, har avsatt en halv miljard kronor av sin privata förmögenhet till en stiftelse.  Syftet är att bidra till att skapa en hållbar livsmedelsförsörjning. Stiftelsens första initiativ är att donera 20 miljoner kronor till en ny professur vid Stockholms universitet. 
Foto: Leif R Jansson/SCANPIX
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Foto: Robert Henriksson/TT

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera