Hoppa till innehållet

Framtiden – så ser den ut

Från 3D-printade handproteser till evigt liv. Den nya utställningen på ArkDes utforskar hur de innovationer som skapas i dag redan är en del av vår framtid. Men parallellt med utställningsbygget har museichefen också hamnat i blåsväder och anklagats för att ha en hårdhänt ledarstil.
BLICKAR FRAMÅT. ”Varje enskilt föremål här representerar en pusselbit i hur vår framtid kommer att te sig”, säger Kieran Long, överintendent på ArkDes om utställningen ”Framtiden börjar här”.
BLICKAR FRAMÅT. ”Varje enskilt föremål här representerar en pusselbit i hur vår framtid kommer att te sig”, säger Kieran Long, överintendent på ArkDes om utställningen ”Framtiden börjar här”.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera