Di Weekend NYHETER

Di Weekend – nu som tv-program

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

OM POLARPRISET. Di:s pop-professor Jan Gradvall (till höger) intervjuas av programledaren Andreas Johansson i det första avsnittet av Di Weekends helgmagasin på DiTV.

De bästa helgtipsen, personliga intervjuer och de senaste trenderna inom mat, krog, vin och populärkultur. Nu är det premiär för Dagens industris helgmagasin Di Weekend som tv-program.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Di Weekend är numer inte bara Dagens industris omtyckta helgmagasin i pappersform. Fredagen den 14 februari är det premiär för Di Weekend som tv-program. 

I Di Weekends helgmagasin på DiTV får du de bästa tipsen inför helgen - allt du behöver veta om krog, mat, vin och det senaste inom musik, film och populärkultur.

Gunilla von Platen: »Jag har en skyldighet att berätta«

”I det första avsnittet av Di Weekend analyserar vi Polarprisvinnarna med Di:s pop-professor Jan Gradvall, möter entreprenören Gunilla von Platen och lär oss fermentera grönsaker med en av Sveriges mest spännande krögare: Gustav Öhman som driver Taxinge krog”, säger Andreas Johansson, programledare för Di Weekends nya program.

Varje avsnitt av Di Weekend är cirka 20 minuter långt och förutom intervjuer och personliga möten med näringslivstoppar, politiker och kulturpersoner besöker vi guldkornen som ingen vill missa och rapporterar om de senaste trenderna att hålla koll på. 

»De får bära ut mig härifrån«

DiTV breddar ständigt sitt utbud. Under 2019 var det comeback för det populära aktiemagasinet Börsrådet som sänds varje fredag. Samtidigt hade de två nya programmen DiTV Hållbarhet och DiTV Motor premiär i rutan.

FAKTA
En tv-kanal för ekonomi

DiTV är Sveriges nya ekonomi-tv-kanal, som produceras i samarbete mellan Dagens Industri och Expressen. Här får du de senaste börs- och finansnyheterna samt kommentarer och analyser.

I programtablån finns dagliga inslag som Di Morgonkoll, som ger dig koll på nattens och morgonens nyheter, Börsmorgon som sänder direkt när börsen öppnar och Ekonomistudion där dagens stora händelser diskuteras och analyseras.

Följ DiTV på di.se/ditv.

VISA MER

Ett nytt avsnitt av Di Weekend sänds varannan fredag klockan 11.30 i DiTV och på di.se. (Di)