Hoppa till innehållet

Byter kaffet mot ägg

På 1990-talet grundade Elisabet Eriksson Espresso House, som i dag är ett miljardbolag. Nu startar hon ett helt nytt koncept med varma äggrätter och siktar på att bli en internationell franchiseraket.
KLÄCKT IDÉ. Elisabet Eriksson var med och startade Espresso House 1996, i dag är fokuset på det nya konceptet Eggs Inc.
KLÄCKT IDÉ. Elisabet Eriksson var med och startade Espresso House 1996, i dag är fokuset på det nya konceptet Eggs Inc.Foto: Josefine Stenersen

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera