Hoppa till innehållet

Suverän smak på Stureplans stuvade makaroner

På snobbiga Sturegatan i Stockholm ligger en högklassig restaurang som låter oss mortla vår egen mat och serverar stuvade makaroner ni absolut inte får missa. 

Foto: Joey Abrait
Järnpanna med sju urgröpningar fyllda med hackat tonfiskkött och ingefärspicklad pumpa (till vänster) och små hasselbackspotatisar med löjrom och smetana.
Järnpanna med sju urgröpningar fyllda med hackat tonfiskkött och ingefärspicklad pumpa (till vänster) och små hasselbackspotatisar med löjrom och smetana.Foto: Joey Abrait
Från stora delar av Hant­verkets matsal ser gästerna in i det öppna köket. Di Weekends testare är mest nöjda med placeringen vid den stora köksbaren med full insyn i kockarnas arbete.Foto: Joey Abrait
Köksmästaren Stefan Ekengren.Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera