Hoppa till innehållet

Tuppens krog kan bli ett guldägg

Nykläckt Visbykrog med klassisk sommarmeny, men ibland blir det lite yr höna över serveringen.
Det är svårt att få bord, de pittoreska lokalerna och den somriga uteserveringen lockar många gäster.
Det är svårt att få bord, de pittoreska lokalerna och den somriga uteserveringen lockar många gäster.Foto: Elisabeth Ubbe
På menyn: ”Jävla Rabarba” är sorbet med inkokt rabarber och hasselnötter.
På menyn: ”Jävla Rabarba” är sorbet med inkokt rabarber och hasselnötter.Foto: Elisabeth Ubbe
Foto: Elisabeth Ubbe
Foto: Elisabeth Ubbe

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera