Hoppa till innehållet

Lovande smakstart i Uppsala

Det börjar bra med välsmakande klassiska rätter och fin service. Men kändiskocken Melker Anderssons nya krog ger vid ett andra besök ett förvirrande intryck.
Kändiskockens nysatsning. Melker Andersson har expanderat utanför Stockholm med två restauranger i Uppsala och en ­sommarkrog i Öregrund.
Kändiskockens nysatsning. Melker Andersson har expanderat utanför Stockholm med två restauranger i Uppsala och en ­sommarkrog i Öregrund.Foto: Jack Mikrut
På menyn på Heart & Bones finns Fröyalax med forellrom, citronbetor och kapris.
På menyn på Heart & Bones finns Fröyalax med forellrom, citronbetor och kapris.Foto: Jack Mikrut
På tallriken: Melkers ostkaka, hjortronmylta och grädde.
På tallriken: Melkers ostkaka, hjortronmylta och grädde.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera