Hoppa till innehållet

Krogtest: Ypperligt i Ystad

I sekelskiftesvillan Villa Strandvägen i Ystad huserar kocken Daniel Müllern. Med pilgrimsmussla, röding, kalv och jordgubbar på menyn är restaurangupplevelsen aningen förutsägbar, men service och kokkonst håller hög klass.
Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera