Hoppa till innehållet

Krogtest: Utsökt hantverk

Lekfullt, gott och prisvärt på ”nya” Hantverket.

Lokalen är sig lik, till skillnad från menyn som är omgjord från grunden.
Lokalen är sig lik, till skillnad från menyn som är omgjord från grunden.Foto: Foto: Oskar Omne
Stefan Ekengren tog över i köket efter årsskiftet.
Nästan rå strömming med akvavit, böckling, potatiskrutonger och störkaviar.Foto: Oskar Omne
Tunt skuren biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter.
Tunt skuren biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter.Foto: Oskar Omne

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera