Hoppa till innehållet

Krogtest: Stojigt, svettigt och smaskigt

Bord 27 bjuder skön, göteborgsk service och grym mat i en härlig blandning av smaker.

Bakom baren står restaurangchefen Anders Mörlin och servitören Jesper Evermo.
Bakom baren står restaurangchefen Anders Mörlin och servitören Jesper Evermo.Foto: Foto: Patrik Olsson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera