Hoppa till innehållet

Krogtest: Smålänning snålar inte med smakerna

Småländska tapas och smakrika såser är signifikant för Kalmarkrogen Postgatan.
PÅ MENYN: Handskuren tartar på kalv från Småland vänd i aromatisk lagerbladgrädde med askad purjolök, svartrot från Botulfs odlingar och frasig trumpetsvamp av höstens skörd.
PÅ MENYN: Handskuren tartar på kalv från Småland vänd i aromatisk lagerbladgrädde med askad purjolök, svartrot från Botulfs odlingar och frasig trumpetsvamp av höstens skörd.Foto: Jack Mikrut
VÄRT EN RESA. Kalmarkrogen Postgatan bjuder på både trevlig miljö och härligt otrendiga starka smaker.
VÄRT EN RESA. Kalmarkrogen Postgatan bjuder på både trevlig miljö och härligt otrendiga starka smaker.Foto: Jack Mikrut
Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera