Hoppa till innehållet

Krogtest: Nej, Noi ni har en bit kvar

Med Stefano Catenacci som gastronomisk vägledare i köket borde krogen Noi ha goda förutsättningar att lyckas.
Hotellrestaurangen på Nobis har fått en ny inredning av Wingårdhs arkitekter, nytt namn och ny inriktning för köket.
Hotellrestaurangen på Nobis har fått en ny inredning av Wingårdhs arkitekter, nytt namn och ny inriktning för köket.Foto: Jonas Eng
Under namnet Noi serveras bland annat lätthalstrad gulfenad tonfisk på saltsten.
Under namnet Noi serveras bland annat lätthalstrad gulfenad tonfisk på saltsten.Foto: Jonas Eng
På tallriken: Grillad bläckfisk med friterad lök, färsk ­oregano och svart aioli.
På tallriken: Grillad bläckfisk med friterad lök, färsk ­oregano och svart aioli.Foto: Jonas Eng

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera