Hoppa till innehållet

Krogtest: Munsbitarna faller på plats

Gastropubens lockbete är Björn Frantzéns prisvärda avsmakningsmeny som håller toppklass.

En pumpamacaron med grönpeppar, pumpakärnor, anklever, apelsinmarmelad och pistage paras med ett ostron Rockefeller.
En pumpamacaron med grönpeppar, pumpakärnor, anklever, apelsinmarmelad och pistage paras med ett ostron Rockefeller.Foto: Foto: Jack Mikrut
En pumpamacaron med grönpeppar, pumpakärnor, anklever, apelsinmarmelad och pistage paras med ett ostron Rockefeller.
En pumpamacaron med grönpeppar, pumpakärnor, anklever, apelsinmarmelad och pistage paras med ett ostron Rockefeller.Foto: Jack Mikrut
Kändiskock – Björn Frantzén.Foto: TT
Matsalen ligger i en hörnlokal med stora fönster.Foto: Jack Mikrut
Gastropubens adress är Mälartorget i Gamla stan i Stockholm, inte långt från Tyska kyrkan.Foto: Jack Mikrut
På menyn: Ankbröstmed lökcrème, friterad salvia, -picklad majrova, rostade Valenciamandlar, vindruvor och anksky.
På menyn: Ankbröstmed lökcrème, friterad salvia, -picklad majrova, rostade Valenciamandlar, vindruvor och anksky.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera