Hoppa till innehållet

Krogtest: Modigt – men en besvikelse

Menlöst och på gränsen till hutlöst – Di Weekend har ätit på Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga.

Rinner snabbt iväg. Di Weekends sällskap rekommenderas att dela på sju mellanrätter.
Rinner snabbt iväg. Di Weekends sällskap rekommenderas att dela på sju mellanrätter.Foto: Foto: Hampus Andersson
Di Weekends sällskap rekommenderas att dela på sju mellanrätter.Foto: Hampus Andersson
Till bords hos Mathias Dahlgren.Foto: Hampus Andersson
Rutabaga ligger i Matsalens gamla lokaler på Grand Hôtel.Foto: Hampus Andersson
Lokalen är stilrent inredd.Foto: Hampus Andersson
Desserterna är det bästa på menyn, här kokosglass med rostade kokosflingor, vattenlingon och dulce de leche.
Desserterna är det bästa på menyn, här kokosglass med rostade kokosflingor, vattenlingon och dulce de leche.Foto: Hampus Andersson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera