Hoppa till innehållet

Krogtest: Mätta och belåtna på livliga vinbaren

Vinbaren Grus Grus i Stockholm håller stilen när Di Weekend kommer tillbaka för ett omtest. Det är gott och varierat och nu är portionerna större.
STOR VARIATION. Fredrika Åström, köksmästare på vinbaren Grus Grus, bjuder ofta på nyheter i menyn. Även vinlistan är omväxlande.
STOR VARIATION. Fredrika Åström, köksmästare på vinbaren Grus Grus, bjuder ofta på nyheter i menyn. Även vinlistan är omväxlande.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera