Hoppa till innehållet

Krogtest: Matresa på hög höjd

Magnus Lindström har med Space 62 gjort samma resa som flera lokala konkurrenter: från fine dining till ett enklare krogkoncept. Resultatet är en mer samtida restaurangupplevelse med elegant finstämda smaker.

RYMD. Restaurangmiljön har fått sig ett rejält lyft och är mer i samklang med tiden än den tidigare.
RYMD. Restaurangmiljön har fått sig ett rejält lyft och är mer i samklang med tiden än den tidigare.
RYMD. Restaurangmiljön har fått sig ett rejält lyft och är mer i samklang med tiden än den tidigare.
RYMD. Restaurangmiljön har fått sig ett rejält lyft och är mer i samklang med tiden än den tidigare.
TUNNA SKIVOR. Röda faran är en klassisk skärmaskin från Berkel som marknadsförs på svarta tavlan i matsalen.Foto: Jack Mikrut
FÅNGST. Den som inte nöjer sig med mellanrätter kan beställa in en hel grillad fisk eller hängmörad entrecote.Foto: Jack Mikrut
KALLSKURET. Löjrom, chark, ostar och marinerat grönt säljs under namnet ”kockens ännu godare” till den som inte nöjer sig med den mindre ”kockens goda”.Foto: Jack Mikrut
JORDEN. Ett foto taget från rymden med en Hasselbladare anknyter till tidigare verksamheter i lokalen.
JORDEN. Ett foto taget från rymden med en Hasselbladare anknyter till tidigare verksamheter i lokalen.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera