Hoppa till innehållet

Krogtest: Lysande start med magiska smaker

Prisvärd fine dining med blodpudding och fattiga riddare på menyn. Den nya Västeråskrogen bjuder också på den bästa råbiff som Di Weekends testätare har smakat.
MATVERKSTAD. I det gamla industriområdet Kopparlunden har Stefan Taylor öppnat sin lilla fine dining-restaurang Essence.
MATVERKSTAD. I det gamla industriområdet Kopparlunden har Stefan Taylor öppnat sin lilla fine dining-restaurang Essence.Foto: Joey Abrait
Påmenybn: Rostad brioche med Kalixlöjrom, rökt ostronemulsion, rostade rapsfrön och gåsleverflagor.
Påmenybn: Rostad brioche med Kalixlöjrom, rökt ostronemulsion, rostade rapsfrön och gåsleverflagor.Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera