Hoppa till innehållet

Krogtest: Krakas krog, Kräklingbo

Avslappnat, uppmärksamt och grönt utanför Visbystadens brus.
Grillad spetskol på svartvinbärskvist med hemmagjort örtsalt.
Grillad spetskol på svartvinbärskvist med hemmagjort örtsalt.Foto: Elisabeth Ubbe
Foto: Elisabeth Ubbe
Matsalen är sparsamt dekorerad och rustikt hemtrevlig.Foto: Elisabeth Ubbe
Foto: Elisabeth Ubbe

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera