Hoppa till innehållet

Krogtest: Klassiskt, franskt – och lysande

Inga överraskningar, men klassiskt gott. Traditionella fisk­rätter med mustiga och smakrika såser är Sjömagasinets signum.
Kontinuitet är ett honnörsord på Sjömagasinet under krögaren Ulf Wagners ledning. Flera i personalen var med redan under Leif Mannerströms tid. Fyra av kockarna har jobbat i köket mer än 15 år, får vi veta.
Kontinuitet är ett honnörsord på Sjömagasinet under krögaren Ulf Wagners ledning. Flera i personalen var med redan under Leif Mannerströms tid. Fyra av kockarna har jobbat i köket mer än 15 år, får vi veta.Foto: Patrik Olsson
Krögaren Ulf Wagner.
Krögaren Ulf Wagner.Foto: Patrik Olsson
På menyn finns pocherad bergtunga med kräft- och krondillsås halstrad pilgrimsmussla, kantareller, fänkål samt västerbottenostkrokett.Foto: Patrik Olsson
Bortom Älvsborgsbron öppnar sig havet.Foto: Patrik Olsson
Wagners hummersallad med mild parmesandressing, knaprigt bacon, rostade pistage­nötter, pinjekärnor och gula russin.
Wagners hummersallad med mild parmesandressing, knaprigt bacon, rostade pistage­nötter, pinjekärnor och gula russin.Foto: Patrik Olsson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera