Hoppa till innehållet

Finkrogen en udda fågel – med ful fisk på menyn

Arvet efter Karin Fransson vilar över den legendariska Ölandskrogen. Och det nya köket har kommit en bra bit på rätt väg.

Till vänster: Vetetarteletter med lufttorkat lamm, nypon och sommarkantarell. Till höger: Christofer Johansson.
Till vänster: Vetetarteletter med lufttorkat lamm, nypon och sommarkantarell. Till höger: Christofer Johansson.Foto: Amanda Lindgren.
Skandinaviskt sobert och med en karg öländsk känsla blandat med ­mjuka omfamnande träval”, skriver Di Weekend.
Skandinaviskt sobert och med en karg öländsk känsla blandat med ­mjuka omfamnande träval”, skriver Di Weekend.Foto: Amanda Lindgren
Krondillskräm och örtstammar som serveras med citronmyrten, lavendel och löjrom från Vänern.
Krondillskräm och örtstammar som serveras med citronmyrten, lavendel och löjrom från Vänern.Foto: Amanda Lindgren

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera