Hoppa till innehållet

Krogtest: Full koll på Den Småländska kolonin

Oklanderlig service, fint matchade viner – och ljuvlig matlagning – gör ett besök på Den Småländska kolonin i Jönköping till en ljuspunkt i novembermörkret.
Tartar på havskräftor smaksatta med krondill, öl, forellrom och fänkålspollen gömmer sig under ett smarrigt potatisskum. En av ett dussintal rätter i avsmakningsmenyn som serveras i matsalen på Den Småländska kolonin.
Tartar på havskräftor smaksatta med krondill, öl, forellrom och fänkålspollen gömmer sig under ett smarrigt potatisskum. En av ett dussintal rätter i avsmakningsmenyn som serveras i matsalen på Den Småländska kolonin.Foto: Anna Hallams
Servicen på Den Småländska kolonin är fläckfri.
Servicen på Den Småländska kolonin är fläckfri.Foto: Anna Hallams
Älg och rotselleri, oxmärg, dragon.Foto: Anna Hallams
Byggnaden som huserar krogen är från 1850.
Byggnaden som huserar krogen är från 1850.Foto: lars andersson

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera