Hoppa till innehållet

Krogtest: Fiskekrogen kan bli en pärla

Vällagade delikatesser från havet, prisvärt och inbjudande atmosfär – men allt står inte rätt till på fiskekrogen B.A.R. i Stockholm.

Skaldjursplatå står på menyn på krogen på Blasieholmen i Stockholm.
Skaldjursplatå står på menyn på krogen på Blasieholmen i Stockholm.Foto: Foto: Peter Cohen
Skaldjursplatå står på menyn på B.A.R. på Blasieholmen i Stockholm.Foto: Peter Cohen
Henrik Norström är krögaren bakom B.A.R.Foto: Peter Cohen
Lokalen ser ut som en saluhall och här finns både fiskdisk och ett akvarium med hummer.Foto: Petter Cohen
Färsk fisk brukar finns som dagens husman – ett säkert kort på lunchen.
Färsk fisk brukar finns som dagens husman – ett säkert kort på lunchen.Foto: Peter Cohen

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera