Hoppa till innehållet

Trots fantastiska desserter – ribban har sänkts

För två år sedan fick då nyöppnade Tak Di:s prestigefulla pris Årets affärskrog och beskrevs putslustigt som ”en riktig höjdare” i motiveringen.

Köksmästare Darren John tillsammans med restaurangens röding med forellrom, gurka och kålrabbi.
Köksmästare Darren John tillsammans med restaurangens röding med forellrom, gurka och kålrabbi.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera