Hoppa till innehållet

Krogtest: Delikat mat i förstorat format

Uppsalakrogen har växlat upp och tagit täten kring Olof Palmes Plats.

KAL LOKAL. Matsalen är trendriktigt avskalad med trärena bord. De sällskap som bokar en fast meny sitter vid enskilda bord.
KAL LOKAL. Matsalen är trendriktigt avskalad med trärena bord. De sällskap som bokar en fast meny sitter vid enskilda bord.
PÅ TALLRIKEN: Den vita sparrisen är i säsong.Foto: Evelina Carborn
KAL LOKAL. Matsalen är trendriktigt avskalad med trärena bord. De sällskap som bokar en fast meny sitter vid enskilda bord.Foto: Evelina Carborn
EXTRAVAGANT. Det gamla stationshuset i Uppsala har blivit en matdestination.Foto: Evelina Carborn
VÄLLAGRAT. Vinpaket ingår i de fasta menyerna, men krogen erbjuder alternativ till den som inte vill ha ett helt paket.
VÄLLAGRAT. Vinpaket ingår i de fasta menyerna, men krogen erbjuder alternativ till den som inte vill ha ett helt paket.Foto: Evelina Carborn

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera