Hoppa till innehållet

Krogtest: Ambitiöst och udda mitt i mörka skogarna

Man får mycket för pengarna på Boo Natur, mitt i de närkingska skogarna. Di Weekends krogtestare förförs av läckra uppläggningar och ett självsäkert kök.

Efterrätt i form av äppelgelé, havre rostat i brynt smör, och sorbet på havremjölk.
Efterrätt i form av äppelgelé, havre rostat i brynt smör, och sorbet på havremjölk.Foto: Banfa Jawla
Den gamla statarbostaden på Boo egendom har totalrenoverats.
Den gamla statarbostaden på Boo egendom har totalrenoverats.Foto: Banfa Jawla
Ägg Benedict med tryffel serveras resänerer som sover över.Foto: Adam Daver
Köksmätaren Joe Devine.
Köksmätaren Joe Devine.Foto: Banfa Jawla

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera