Hoppa till innehållet

Rebellisk finmat väl värd omvägen

Hålet i väggen på bakgatan i Stockholm fortsätter att leverera läckra rätter, konstaterar Di Weekend efter ett återbesök hos rebellkrögaren.

Bakad schalottenlök, torkad yoghurt och grillad grädde (till vänster).Grillad rödräka, honungsmelon, havskräfta och koriander (till höger).
Bakad schalottenlök, torkad yoghurt och grillad grädde (till vänster).Grillad rödräka, honungsmelon, havskräfta och koriander (till höger).Foto: Jack Mikrut
Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera