Hoppa till innehållet

Lekfull gastronomi med sving i rätterna

Inga falska toner i den smakmässiga kompositionen – Jazzköket bjuder på lekfulla anrättningar och ruckar aldrig på kvaliteten.

På menyn finns vi vedeldad rotselleri med färskostkräm, rostad jordärtskockspuré, smörfrästa nötter med gulärt och salvia.
På menyn finns vi vedeldad rotselleri med färskostkräm, rostad jordärtskockspuré, smörfrästa nötter med gulärt och salvia.Foto: Jack Mikrut
Krögaren och kocken Kristoffer Andersson.
Krögaren och kocken Kristoffer Andersson.Foto: Jack Mikrut
Jazzköket bjuder på gediget mathantverk. Här pinnbröd med syrad grädde, regnbågsrom, sillrom, picklad lök och citron.Foto: Jack Mikrut
För den som är på resa är Jazzköket väl värt ett stopp.
För den som är på resa är Jazzköket väl värt ett stopp.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera