Hoppa till innehållet

Djuriskt lustfyllt

Både klassiskt och innovativt på Daniel Crespis bakficka.

Rejält. Matsalen går i murriga färger och material. Det gamla konceptet, där det bara var ett djur åt gången på menyn, är övergivet sedan en tid tillbaka.
Rejält. Matsalen går i murriga färger och material. Det gamla konceptet, där det bara var ett djur åt gången på menyn, är övergivet sedan en tid tillbaka.Foto: Foto: Jonas Eng
Menyn uppdateras ofta och innehåller både kött, fågel och fisk i säsong.
Menyn uppdateras ofta och innehåller både kött, fågel och fisk i säsong.Foto: Jonas Eng
Efterrätt. Hallon med rostad jordärtskockskräm, balsamico och mjölksorbet.Foto: Jonas Eng
Historiska kvarter. Djuret ligger i hjärtat av Gamla stan.
Historiska kvarter. Djuret ligger i hjärtat av Gamla stan.Foto: Jonas Eng

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera