Hoppa till innehållet

Årets kock om segerns sötma

Torsdag den 2 februari 2017 hyllades Johan Backéus som segrare i Årets kock. Eftersom tävlingen flyttats från vinter till höst har han suttit på tronen i drygt ett och ett halvt år.
Di Weekend Gastronomi har ätit frukost med Johan Backéus, Årets kock 2917.
Di Weekend Gastronomi har ätit frukost med Johan Backéus, Årets kock 2917.Foto: Martina Huber

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera