Hoppa till innehållet

Vinterns vinnarkombinationer

Gewurztraminer som aptitretare i stället för chablis. Och leta efter druvan cabernet franc om du vill komma bort ifrån alltför maffiga rödviner, men tycker att pinot noir är för tunt och spretigt.
Det är två av Per Styregårds tips den här veckan.

Aromatiska viner på gewurztraminerdruvan passar ofta bra till havskräftor eller krabba.
Aromatiska viner på gewurztraminerdruvan passar ofta bra till havskräftor eller krabba.Foto: Foto: Thinkstock

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera