Hoppa till innehållet

Så här dricker vi under 2016

Det här är en blandning av trendspaning, spekulationer och egoistiskt önsketänkande om vad vi kommer att hälla i glasen och prata om under året. Nio tendenser som redan är i full gång, som förverkligas 2016 eller som kanske aldrig blir av över huvud taget.

TRENDIGT? Per Styregård hoppas att 2016 blir året då inte bara sylt, bröd och ost säljs på svenska gårdar, utan även alkoholhaltiga drycker.
TRENDIGT? Per Styregård hoppas att 2016 blir året då inte bara sylt, bröd och ost säljs på svenska gårdar, utan även alkoholhaltiga drycker.Foto: Foto: Thinkstock

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera