Hoppa till innehållet

Rätta aperitifen retar aptiten

Champagne, chablis eller sherry? Här ger Di Weekends vinkrönikör Per Styregård sina bästa tips på hur man väljer den perfekta aperitifen.

Ljus, torr sherry passar perfekt till charkuterier, nötter och oliver.
Ljus, torr sherry passar perfekt till charkuterier, nötter och oliver.Foto: Foto: Thinkstock

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera