Hoppa till innehållet

Nässelsoppa – en ren kulturgärning

Soppa på de späda knopparna med kokt ägg är en klassiker. Den slevar man med fördel i sig med hjälp av vitt, torrt vin, skriver Di Weekends vinskribent Per Styregård.

DET VÅRAS. Många föredrar sauvignon blanc-dominerat från Nya Zeeland eller Loiredalen till nässelsoppan.
DET VÅRAS. Många föredrar sauvignon blanc-dominerat från Nya Zeeland eller Loiredalen till nässelsoppan.Foto: Foto: TT

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera