Hoppa till innehållet

Vilket stjärnskott!

I bland går det snabbt. På dagen fyra månader efter att Portal öppnade på Sankt Eriksplan i Stockholm belönas restaurangen med Di Weekends utmärkelse Årets affärskrog.
Men så är inte krögaren och kocken Klas Lindberg någon nybörjare precis.

Vinnargänget från restaurang Portal i Stockholm.
Vinnargänget från restaurang Portal i Stockholm.Foto: Foto: Amanda Lindgren
Än så länge har gästerna kommit till Portal för att äta rätter de läst om i tidningarna, men nu kommer krögaren och kocken Klas Lindberg att successivt förnya menyn.
Än så länge har gästerna kommit till Portal för att äta rätter de läst om i tidningarna, men nu kommer krögaren och kocken Klas Lindberg att successivt förnya menyn.Foto: Amanda Lindgren
Förrätten kungskrabba med vitlök, persilja och smör.Foto: Amanda Lindgren
Efterrätten crème canellé.
Efterrätten crème canellé.Foto: Amanda Lindgren

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera